اینجا جای تبلیغ شماست

 

8 نکته برای مراقبت از دندان های فرزند شما

8 نکته برای مراقبت از دندان های فرزند شما

کودکتان نیاز به مراقبت و توجه ویژه‌ای برای سلامت دهان و دندان دارد. آموزش صحیح مراقبت از دندان‌ها در سنین پایین باعث می‌شود تا ناخودآگاه فرزند شما با مراقبت از دندان‌ها شکل بگیرد و این کار را بعد از مدتی به صورت روتین انجام دهد.

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 

8 نکته برای مراقبت از دندان های فرزند شما

کودکتان نیاز به مراقبت و توجه ویژه‌ای برای سلامت دهان و دندان دارد. آموزش صحیح مراقبت از دندان‌ها در سنین پایین باعث می‌شود تا ناخودآگاه فرزند شما با مراقبت از دندان‌ها شکل بگیرد و این کار را بعد از مدتی به صورت روتین انجام دهد. بسیاری از والدین در مورد بهترین راه برای مراقبت از دندان‌ها و لثه‌های کودک خود سؤالاتی دارند. پاسخ این سوالات را در ادامه بررسی خواهیم کرد. برخی از رایج ترین سوالات عبارتند از:

  • از چه سنی باید مسواک زدن کودکم را شروع کنم؟
  • چه زمانی فرزندم را نزد دندانپزشک ببرم؟
  • چرا باید از دندان‌های شیری مراقبت کنم، اگر قرار است دندان‌های شیری بیفتند؟
  • 8 نکته برای مراقبت از دندان های فرزند شما

بدانید که چرا مراقبت از دندان های فرزندتان مهم است

چه کودک شما هنوز دندان‌های شیری، دندان‌های دائمی یا ترکیبی از هر دو داشته باشد، مراقبت از دندان های او به دلایل زیادی مهم است. از همه مهمتر خطر پوسیدگی دندان است. دندان های کودک شما از همان لحظه ظاهر شدن در معرض خطر پوسیدگی قرار دارند. پوسیدگی دندان شیری ممکن است مشکل بزرگی به نظر نرسد، به خصوص که در نهایت می‌افتد. با این حال، پوسیدگی دندان شیری می‌تواند مشکلات زیادی را برای آینده سلامت دندان کودک شما ایجاد کند. دهان شویه پس از سن 4 الی 5 سال برای کودکان قابل استفاده است. فلوراید موجود در دهان شویه نباید خورده شود و کودکان و نوزادان نمی‌توانند این موضوع را درک کنند و احتمالا آن را خارج نخواهند کرد. زمانی که کودکتان به سن 4 سالگی رسید برای او یک دهان شویه از برندهای معتبر و مناسب کودک تهیه کنید.

چرا پوسیدگی دندان شیری مهم است؟

هنگامی که کودک شما دندانی را به دلیل بهداشت نامناسب دهان از دست می‌دهد، مانع از رشد صحیح دندان دائمی می‌شود. همچنین احتمال ورود آن دندان دائمی با عفونت یا پوسیدگی را افزایش می‌دهد.

پوسیدگی دندان همچنین می‌تواند بر توانایی کودک شما در جویدن و غذا خوردن تأثیر بگذارد و در نتیجه سلامت تغذیه‌ای ضعیفی داشته باشد. به علاوه، از دست دادن زودرس دندان‌ها می‌تواند یادگیری گفتن برخی کلمات را برای کودک دشوارتر کند و منجر به اختلال در گفتار شود.

  • دندان های کودک خود را دو بار در روز مسواک بزنید

  • دندان های کودک خود را دو بار در روز مسواک بزنید

با شروع ظاهر شدن دندان‌ها، پس از هر بار شیر خوردن، به پاک کردن لثه و دندان کودک خود ادامه دهید. هنگامی که دندان‌های کودک رشد کرد، از یک مسواک مخصوص نوزادان و مقدار کمی خمیر دندان حاوی فلوراید (به اندازه یک دانه برنج) برای مسواک زدن دو بار در روز استفاده کنید.

  • نخ دندان بکشید

با گذشت زمان، فرزندتان را تشویق کنید تا مسواک زدن را آزمایش کند. به کودک خود نحوه نگه داشتن مسواک و مسواک زدن صحیح دندان ها را آموزش دهید. همچنین باید به کودک خود کمک کنید که چگونه خمیر دندان را بیرون بیاورد. نخ دندان برای زمانی که کودک به سن 2 سال رسید ضروری است. میان دندان‌های کودک را بدون فشار و آسیب به لثه پاک کنید. هنگامی که دندان‌های کودک شما شروع به نزدیک شدن به هم کردند، می‌توانید خرید بهترین نوع نخ دندان و استفاده از آن را شروع کنید. این معمولاً بین 2 تا 6 سالگی است. به کودک خود کمک کنید تا نحوه نخ دندان کشیدن را بیاموزد.

  • دلیل علمی استفاده از پستانک

اولین نقطه اتکای کودک پس از ورود به این جهان پستان مادر است. در واقع اولین چیزی که به کودک آرامش خاطر می‌بخشد پستان مادر است. استفاده از شیشه شیر و پستانک به دلیل مشابه بودن به سینه مادر حس آرامش و امنیت را به کودک القا می‌کند و این باعث ایجاد عادت در کودک می‌شود. عادتی که باعث تخریب دندان‌ها در سنین بالاتر می‌شود. هم پستانک و هم مکیدن شست از عادات رایج در کودکان هستند. با این حال، اگر مراقب نباشید، آنها می‌توانند به شکل دهان و دندان‌های در حال رشد کودک شما آسیب بزنند. جلوی چنین عادت مخربی باید تا سن دو سالگی گرفته شود.

برای کودکانی که از پستانک استفاده می کنند، حتما این قوانین را رعایت کنند:

 

  • پستانک را با شکر، عسل یا هر نوشیدنی شیرین نپوشانید

  • پستانک را با دهان تمیز نکنید

  • از پستانک‌هایی با فضای داخلی مایع یا قطعات متحرک استفاده نکنید. پستانک‌های یک تکه بهترین هستند

  • از روز اول مراقب لثه‌ها باشید

  • کودک خود را از 6 ماهگی نزد دندانپزشک ببرید
  • کودک خود را از 6 ماهگی نزد دندانپزشک ببرید

طبق گفته آکادمی دندانپزشکی کودکان آمریکا، کودکان باید ۶ ماه پس از شروع دندان درآوردن به دندانپزشک مراجعه کنند. با این حال، نیازهای فردی فرزند شما ممکن است متفاوت باشد. با یک متخصص دندانپزشک اطفال تماس بگیرید و یک جلسه مشاوره انجام دهید تا بهترین راهنمایی را فردی متخصص به شما دهد. حتماً هر 6 ماه یکبار برای کودکتان وقت ملاقات با دندانپزشک را برنامه ریزی کنید. دو بار در سال معاینه و تمیز کردن دندان بهترین راه برای اطمینان از سلامت دندان کودک شما است.

  • همیشه دندان‌های فرزند خود را بررسی کنید

شروع زودهنگام راهی عالی برای تشخیص هرگونه حفره بالقوه یا مشکلات دندانی است. همچنین به کودک شما کمک می‌کند تا با مراجعه به دندانپزشک احساس راحتی کند و به شما آموزش لازم را برای ارائه بهترین مراقبت در مورد کودکتان خواهد داد.  دائم دندان‌های فرزند خود را برسی کنید و در صورت ایجاد پوسیدگی یا حفره با پزشک کتخصص در میان بگذارید.

  • نوشیدنی ها و مواد غذایی شیرین را به حداقل برسانید

پوسیدگی برای بسیاری از کودکان یک واقعیت ناگوار است. بیش از 40٪ از کودکان دچار پوسیدگی می‌شوند. والدین باید مراقبت ویژه‌ای برای کمک به جلوگیری از پوسیدگی داشته باشند. یکی از بهترین راه‌ها برای انجام این کار، محدود کردن غذاها و نوشیدنی‌های شیرین در رژیم غذایی کودکتان است. از دادن نوشیدنی های اسیدی و پر از قند و تنقلات چسبناک به کودک خود خودداری کنید، از جمله:

  • جوش شیرین
  • آب میوه
  • برخی از محصولات شیر
  • خرس های صمغی
  • کشمش
  • آب نبات

این غذاها رشد باکتری ها و تشکیل پلاک را تشویق می‌کنند و به سختی می‌توان آنها را به طور کامل از دهان کودک شست. علاوه بر این، از به اشتراک گذاشتن قاشق با کودک خود یا تمیز کردن پستانک در دهان خودداری کنید. باکتری های ایجاد کننده حفره می توانند از طریق بزاق از شما به کودک منتقل شوند.

  • مراقب مسائل دندانپزشکی باشید

بردن کودک خود به دندانپزشک هر 6 ماه به شما اطمینان می‌دهد که هر گونه مشکل دندانی را قبل از تبدیل شدن به یک مشکل بزرگتر تشخیص دهید. با این حال، چند چیز وجود دارد که می‌توانید بین بازدیدها مراقب آنها باشید و آنها را به پزشک متخصص انتقال دهید.

مراقب علائم زیر باشید:

  • دندان قروچه در شب
  • زبان گفتاری
  • تنفس بیش از حد دهان
  • اگر متوجه این یا هر نشانه دندانی نگران کننده دیگری شدید، با متخصص تماس بگیرید تا روش‌های درمانی سریعا جهت جلوگیری از تخریب دندان‌ها اجرا شود.
  • به کودک خود کمک کنید از رفتن نزد دندانپزشک لذت ببرد

بسیاری از کودکان از رفتن به دندانپزشکی عصبی هستند. بهترین راه برای کمک به فرزندتان برای غلبه بر این ترس مراجعه مکرر به دندانپزشک است. با این حال، چند کار دیگر وجود دارد که می توانید برای آرام کردن اعصاب فرزندتان انجام دهید. آرام بمانید! اگر به نظر می‌رسید که از دست کودکتان آشفته یا عصبانی می‌شوید که نمی‌خواهد نزد دندان‌پزشک برود، فقط اوضاع را بدتر می‌کنید. در تمام طول بازدید آرام و مثبت بمانید. دندانپزشک مناسب را انتخاب کنید. مطمئن شوید که به دندانپزشکی مراجعه می‌کنید که ارتباط خوبی با کودکان برقرار می‌کند.

تمام نکات را رعایت کنید و پس از آن می‌توانید اطمینان حاصل کنید فرزند شما دچار درد دندان نخواهد شد.

نویسنده: سارااقبالی

نظرات (0)

0 از 5 براساس 0 رای
هنوز نظری ارسال نشده است

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید ) عضویت یا ورود به حساب کاربری.
Rate this post:
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت

معرفی رنگل

رنگل - مجله خانم ها

مجله رنگل ، جامع ترین مجله عروسی است و همچنین دربردارنده موضوعاتی همچون خانه داری، آشپزی، خیاطی و... می باشد. مطالب رنگل را دنبال کنید.