چیدمان میز شام سلف سرویس عروسی
یکی از کارهای مهم تشریفات عروسی برگزاری شام و چیدمان و دیزاین میز شام و سلف سرویس و بوفه عروسی و مجالس است. معمولا به دو صورت میتوان شام عروسی را سرو کرد. اولین راه میز سلف سرویس است که مهمانان خودشان به سر میز سلف سرویس میایند و غذا و دسر و سالاد و پیش غذاها را درون ظرفشان میکشند و میبرند به روی میز مهمان و میل میکنند. روی دوم سرو غذا بر روی میز مهمانان توسط کادر تشریفات است. در این مدل نیز میتوان میز دسر و سالاد سلف سرویس داشت و یا آنها هم روی میز مهمانان سرو کرد.
در صورتیکه شما میز سلف سرویس داشته باشید ، قطعا به شیک بودن دیزاین میز سلف سرویس و چیدمان آن دقت میکنید. در این پست برای شما مدل های مختلفی از دیزاین و چیدمان میز شام سلف سرویس عروسی و مجالس را آماده کرده ایم که با ایده گرفتن از آنها میتوانید یک سرویس شام خوب ارائه دهید و رتبه تشریفات و تالار عروسی خود را بالا ببرید.
نکاتی برای طراحی و دیزاین میز شام سلف سرویس و بوفه عروسی :
- استفاده از میز و صندلی های زیبا و مناسب
- استفاده از رومیزی شیک و تمیز
- استفاده از گل های طبیعی و مصنوعی و قرار دادن آنها در گلدان های تالاری زیبا
- استفاده از شمع در شمعدانی های زیبا. البته باید توجه کرد شمع ها گونه ای چیده نشوند که مهمانان هنگام کشیدن و یا سرو غذا ، دستشان بسوزد. میتوانید جاهای خالی و غیر قابل دسترس میز را با شمع پر کنید .
- استفاده از دستمال سفره های زیبا با دیزاین شیک
- تزئین غذاها و دسرهای قرار گرفته بر روی میز
- چیدمان خوب و زیبای قاشق و چنگال و ظروف روی میز
- تمامی ظروف و تجهیزات تمیز و بدون لک باشند
- مهمانان بتوانند راحت دور میز بچرخند و فضای اطراف آن خالی باشد
- غذا و شام عروسی گرم سرو شود
- نوشیدنی ها نیز گرم نباشند
- میز شام به اندازه کافی بزرگ باشد و یا اگر از میزهای کوچک با تعداد زیاد استفاده میکنید تعداد آن مناسب باشد
منو شام تالارهای عروسی شامل چه غذاها و چه دسرهایی است؟
منوی شام تالارهای عروسی معمولاً شامل انواع غذاها و دسرهای متنوع و مجلسی است. برخی از محبوبترین غذاها و دسرهایی که معمولاً در منوی تالارهای عروسی یافت میشود عبارتند از:
غذاها:
- چلوکباب (کباب کوبیده، کباب برگ، کباب سلطانی)
- باقالی پلو با گوشت
- زرشک پلو با مرغ
- جوجه کباب
- خورشت قورمه سبزی
- خورشت فسنجان
- ماهی کبابی یا سرخشده
- تهچین مرغ یا گوشت
- استیک
دسرها:
- ژلههای رنگی و فانتزی
- کیک عروسی
- بستنی
- پودینگ
- تیرامیسو
- حلوا
- میوههای فصل
نوشیدنیها:
- انواع نوشابه
- دوغ
- آبمیوههای طبیعی
- شربتهای سنتی مثل شربت زعفران یا نعناع
این منو ممکن است بسته به تالار و سلیقه عروس و داماد متفاوت باشد.
هزینه شام هر نفر در تالار عروسی چقدر می شود؟
هزینه شام هر نفر در تالار عروسی به عوامل مختلفی مانند نوع غذا، کیفیت خدمات، محل تالار و تعداد مهمانان بستگی دارد. در ایران، هزینه شام هر نفر میتواند به صورت تقریبی از 300 هزار تومان تا 3 میلیون تومان و حتی بیشتر متغیر باشد. تالارهای اقتصادیتر معمولاً شامهایی با غذاهای سادهتر و محدودتر ارائه میدهند، در حالی که تالارهای لوکس ممکن است غذاها و دسرهای متنوعتری داشته باشند که باعث افزایش قیمت میشود. همچنین، هزینه نوشیدنیها، دسرها و خدمات جانبی نیز میتواند تأثیرگذار باشد.
مدل های دیزاین و چیدمان میز شام سلف سرویس عروسی