معرفی ظروف بامبو | ایده های استفاده از ظروف بامبو در پذیرایی و مهمانی
بامبو یکی از گیاهانی است که رشد بسیار سریعی دارد. درختان و گیاهان دیگر برای رشد زمان زیادی را نیاز دارند اما این گیاه به این زمان نیازی ندارد و می تواند در طول چند هفته بزرگ شود. ظروف بامبو یکی از زیباترین انواع ظروف می باشد که از این گیاه به دست می آیند. سرعت رشد بالا و عاری از آفت و بیماری بودن آن باعث شهرت این گیاه شده است. به همین سبب لزومی ندارد که برای تهیه ی ظروف بامبو از مواد شیمیایی استفاده شود. عوامل زیادی باعث شده است که افراد به انواع ظرف چوبی پذیرایی و آشپزی روی آورند. یکی از مهم ترین این دلایل خاص بودن و جذاب بودن این ظروف می باشد. ظروف بامبو بسیار خوش دست و سبک هستند و در عین زیبایی خود را حفظ کرده اند.
این ظروف را می توان برای ظروف دم دستی ، پذیرایی و ... استفاده کرد. تزیین میز غذا با ظروف بامبو یکی از خاص ترین و جذاب ترین تزیینات میز غذا خواهد شد. زیرا می توان با استفاده از این ظروف، به راحتی ایده مدل تزیین میز غذا را اجرایی کرد.
معایب و مزایای ظروف بامبو
این ظروف معایب و مزایای فراوانی دارند که برخی از آن ها را برای شما معرفی می کنیم. از جمله مزایای این ظروف می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- این ظروف به صورت ذاتی ، آنتی باکتریال هستند. به همین سبب می توان از سلامت آن ها اطمینان داشت.
- یکی از مهم ترین مزیت های ظروف بامبو، نداشتن خطر برای محیط زیست است. با توجه به تهدیداتی که در حال حاضر برای محیط زیست وجود دارد، این ظروف بهترین گزینه برای استفاده می باشند.
- این ظروف نسبت به دیگر ظروف پذیرایی و آشپزخانه، ماندگاری بسیار بالایی دارند.
- ریختن غذاهای گرم در این ظروف مانعی ندارد و هیچ گونه ماده شیمیایی به غذا وارد نمی کند.
- قیمت این ظروف از دیگر مزایای آن به شمار می رود. زیرا با توجه به کارایی که دارند، قیمت نسبتا پایینی دارند.
- این ظروف معایب بسیار کمی دارند. به طور مثال می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- این ظروف را نمی توان در ماشین ظرف شویی و یا مایکروویو قرار داد. زیرا این کار باعث آسیب رسیدن به ظروف بامبو می شود. خشک شدن، کم شدن طول عمر ظروف ، تاب خوردن و ... از مهم ترین آسیب ها به این ظروف می باشد.
- به طور مرتب باید ظروف بامبو را روغن کاری کرد تا خراش و آسیبی نبینند.
تصمیم با خودتان است
نکات مهم در مورد ظروف بامبو
برای نگهداری و مراقبت بهتر از ظروف بامبو، باید به نکات مختصری توجه داشته باشید. این نکات به صورت زیر می باشد.
برای تمیز کردن و بالا بردن طول عمر ظروف بامبو می توان از تمیز کننده های خانگی استفاده کرد. به طور مثال می توانید ظروف چوبی بامبو را در سرکه و آب برای مدت 10 دقیقه قرار دهید. همچنین می توانید از لیمو نیز برای ضدعفونی کردن آن ها استفاده کنید.
بهتر است از روغن های بدون بو برای این ظروف استفاده شود. زیرا روغن های عطر دار باعث می شود که بوی آن ها در ظروف بماند و در صورت گذاشتن مواد دیگر بوی آن را بدهد که خوشایند نیست.
اگر ظروف شما خراش برداشته است می توانید آن را حذف کنید. می توانید با استفاده از سمباده یا سیم ظرف شویی این خراش ها و لایه های آسیب دیده ظروف بامبو را از بین ببرید. سپس با دستمال نم دار روی آن بکشید تا خرده ها و خاک اره ها تمیز شود. بعد از این کار بهتر است از روغن خوراکی استفاده کرده و سطح آن را روغن کاری کنید.
ایده های استفاده از ظروف بامبو در میز غذا و پذیرایی