برای قهر با همسرتان قانون بگزارید | روانشناسی ازدواج

قهر کردن یا نکردن!  آیا با قهر کردن مساله حل میشود!  !

به جای قهر کردن، چه کنیم؟!!!"

 در شرایطی که با همسرتان به مشکلی برخورده‌اید که ادامه صحبت کردن در مورد آن تنها به مشاجرات بیشتر ختم می‌شود، بهترین راه‌حل موقت این است که از روش سکوت استفاده کنند، نه روش قهر کردن!  در روش سکوت که راهکاری موقت است، فرد باید به طرف مقابل توضیح دهد که: «با توجه به شرایطی که بین ما ایجاد شده و ناشی از هیجان است، ادامه بحث می‌تواند شرایطمان را بد‌تر کند. بنابراین ترجیح می‌دهم در این رابطه فعلا سکوت کنم.»

 

 قوانین قهر کردن

. هر وقت خواستید قهر کنید قبل از آن این قوانین را با همسرتان طی کنید که قوانین قهر باید در هر شرایطی رعایت شود. اختلاف داشتن در زندگی زناشویی بسيار طبيعی است اما چگونگی حل اختلافات هنر حفظ رابطه می‌باشد.

با قهر کردن فاصله ها زیاد میشود وقتی ناراحت هستید سنگین تر برخورد کنید کمتر بخندید ولی قهر و لجبازی ممنوع

به این نحو راه آشتی را برای همسرتان باز میگذارید و مشکل هم سریعتر حل میشود

 قهر و آشتی با همسر. قانونی برای قهر با شوهر و زن.

1) حق نداریم به خانواده های هم دیگر توهین کنیم.

2) حق نداریم مسایل و مشکلات کهنه را مطرح کنیم. در هر دعوا فقط راجع به همان موضوع بحث میکنیم.

3) شام و ناهار نپختن و شام و ناهار نخوردن نداریم. همه اعضا مثل حالت عادی باید برای غذا حاضر باشند.

4) سلام و خداحافظی در هر صورتی لازم است

5) هبچکس حق ندارد جای خوابش را عوض کند. هرگز از همسرتان جدا نخوابید .حقیقت دارد که زوج‌ها وقتی در کنار هم هستند، راحت‌تر به خواب می‌روند بنابراین تحت هیچ شرایطی، حتی اگر با هم در حالت قهر هم بودید، جدا از همسرتان نخوابید

6) هر کس برای آشتی پیش قدم شود دیگری باید برایش کادو بخرد

7) حق نداریم اشتباه طرف مقابل را تعمیم بدهیم . مثلا عبارت تو همیشه.... ممنوع است. زیرا اینکار دعوا را به اوج میرساند

8) باید به هم فرصت دهیم که هر کس راجع به دیدگاهش نسبت به موضوع دعوا 5 دقیقه صحبت کند و طرف دیگر هم 5 دقیقه زمان برای پاسخگویی دارد. و بعد اگر حرفی باقی ماند باید به فردا موکول  بشود .

این را هم فراموش نکنیم که هیچ وقت با کسی که دوستش داری طولانی قهر نکن  ،بی تو زندگی کردن را یاد میگیرد برای حل مشكل وقت بگذاريد. گوشی موبايل، تلفن، روزنامه، و بقيه‌ی مواردی كه باعث پرت شدن حواس می‌شود را از دسترس خارج كنيد.  سعی كنيد به نتيجه‌ای برسيد كه هر دو طرف راضی باشيد. اگر به چنين نقطه‌ای نرسيديد، نتيجه بگيريد كه بر سر اين موضوع تفاهم نداريد و آتش بس كنيد.