از جایخی ها چه استفاده هایی میتوانیم کنیم؟
جایخی هایی که به صورت خانه خانه و کوچک کوچک هستند به جز استفاده برای یخ ، میتوانند بسیار کاربردی باشند . هر کدبانویی خوب است بداند که از هر وسیله ای چه استفاده های خلاقانه ای میشود کرد. در زیر چند نمونه از این ایده های کاربردی را میبینید:
جایخی و خاکشیر :
میتوانید در قالب های جای یخی مخلوط خاکشیر استفاده کنید. و یا خاکشیر و تخم شربتی. میتوانید هر وقت خواستید چندتا از این ها را داخل یک لیوان آب بریزید و نوش جان کنید
جایخی و عصاره گوشت و مرغ :
میتوانید برای سوپ ، عصاره پای مرغ بگیرید و یا عصاره گوشت. و وقتی خواستید آش یا سوپ بپزید یک یا دو عدد از این عصاره ها را داخل آن بیاندازید..
جایخی و تزیین نوشیدنی ها :
و یا میتوانید از گل محمدی استفاده کنید برای خوشگل شدن لیوان آب و یا شربتتون. خیلی شیک و مجلسیه. اگر از آب جوشیده نیز استفاده کنید بهتره چون رنگ یختون شفاف تر میشود.
جایخی و میوه های تکه تکه :
میتوانید از مخلوط آب و میوه نیز استفاده کنید. میوه ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید و داخل هر کدام یک یا چند تکه بیاندازید. هم خوشمزه است هم شیک. داخل شربت نیز بسیار جلوه دارد.
جایخی و درست کردن شکلات های طعم دار :
میتوانید داخل جایخی را با شکلات و یا مخلوط چند شکلات و یا مخلوط شکلات و پاستیل و یا مخلوط شکلات و میوه و یا شکلات و آجیل پر کنید.