پنج شنبه, 21 آذر 1398

تلگرام رنگلپیج اینستاگرام رنگل

طرز تهیه شیرینی نخودچی مطلب ویژه

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی برای عید

 

 18fa2b4ca190b701296b53f1e28a476e طرز تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم برای شیرینی نخودچی :

آرد نخودچی ۲۰۰ گرم

روغن جامد ۱۰۰ گرم

پودر قند ۱۰۰ گرم

آرد سفید ۳ق غ

هل آسیاب شده یک قاشق چایخوری

زعفران غلیظ کمی

 

طرز پخت شیرینی نخودچی :

ابتدا  پودر قند و روغن که بهتره از روغن صاف قنادی استفاده کنید را  با همزن میزنیم تا مایه سفید و لطیف و یکنواختی داشته باشیم .

بعد زعفران و پودر هل  را میریزیم. آرد نخودچی الک شده را ۳قاشق برمیدارم وآرد سفید رو اضافه میکنیم و مخلوط می کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید .

در ابتدا خمیر به صورت پودر است بعد با ورز دادن خمیر نرمی بدست میاید

چون قرار است خمیر را قالب بزنیم پس خمیر باید به صورتی باشد که حالت منسجم داشته باشد و از هم باز نشود و حالت پودری نشود ...خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۱۲ ساعت به آن استراحت میدهیم اما توی یخچال نه! اگه عجله داشتین 4، 5 ساعت هم میشود.

بعد از این مدت، خمیر را روی میز  وسط  دو تا کیسه فریزر به قطر یک سانتیمتر باز میکنیم وبا کاترهای کوچک خمیر را قالب میزنیم و پسته و خرفه هم روی آن  میریزیم.  روی سینی کاغذ روغنی میگزاریم و شیرینی را خیلی آرام با قالب بلند کرده و روی سینی میگزاریم و با نوک انگشت شیرینی را به سینی منتقل میکنیم ..

توی فر که با 160 درجه گرم شده بود طبقه وسط میگزاریم و از کنار فر دور نمیشویم تا فقط کمی زیرش تغییر رنگ بدهد و خودش را بگیرد.  حدود 10 تا 15 دقیقه

وقتی هم از فر درمیاوریم تا کاملا خنک شود به آن دست نزنیم تا خود را ببندد

برای ارسال نظر وارد سایت شوید
 

پست های مرتبط با آشپزی