آموزش ویدیویی پخت نان سنگک در خانه | نان سنگک سالم و خوشمزه آسان
یکی از نان های بسیار خوشمزه ایرانی ها ، نان سنگک است. در واقع نان سنگک تنها در ایران درست میشود . معمولا برای خوش طعم کردن نان سنگک روی آن کنجد و سیاهدانه روی آن استفاده می کنند. ایرانی ها برای خوردن غذاهای خیلی اصیل و سنتی ایرانی مثل دیزی و کله پاچه از نان سنگک استفاده میشود. نان سنگک به این دلیل تیره رنگ است که از آرد سبوس دار برای طبخ آن استفاده میشود. در میان نان های سنتی ایرانی شامل نان لواش، تافتون و بربری، نان سنگک از نظر کارشناسان تغذیه، بهترین نوع نان است . این ویدیو توسط سنا خانوم گرفته شده و ما هم ازویدیو ایشان استفاده کرده ایم که آیدی پیج ایشان روی ویدیو درج شده است.
مواد لازم برای خمیر مایه نان سنگک :
طرز پخت نان سنگک در منزل
مصرف نان سنگک برای صبحانه ، علاوه بر افزایش توان بدن باجلوگیری از اشتهای کاذب موجب تناسب اندام می شود. از این رو برای شما در این ویدیو طرز تهیه و پخت نان سنگک را آماده کرده ایم .
آرد سبوس دار = نصف پیمانه
نمک = نصف قاشق چایخوری
شکر = نصف قاشق چای خوری
آب ولرم = نصف پیمانه
مایه خمیر فوری = نصف قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پخت نان سنگک :
آرد سبوس دار = 400 گرم
نمک = نصف قاشق چای خوری
جوش شیرین = نصف قاشق چای خوری
آب = دو پیمانه
کنجد و سیاه دانه به میزان دلخواه
آموزش ویدیویی پخت نان سنگک خانگی
{mp4}