مواد لازم برای تهیه مربای به :
به یک کیلو
شکر یک کیلو
آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری
در صورت تمایل دانه هل یا وانیل
طرز تهیه مربای به
به را بشویید خشک کنید و اگر دوست دارید پوستش را بگیرید کاملا دلخواه است وبه سایز دلخواه خرد کنید توی قابلمه با هر جنسی (استیل یا مسی یا رویی یا تفلون مربا قرمز می شود )اب در حدی بریزید که دقیقا تا لبه به بیاید ودررا بذارید نیم ساعت بپزد با حرارت ملایم بعد شکر را اضافه کنید برای یک کیلو به 800گرم شکر می ریزید یا همان یک کیلو را بریزید البته به را بعد خرد کردن وزن کنید وبعد شکر را برابرش کنید حواستان به این مسئله باشد وبگذارید یک ونیم ساعت با شکر هم بپزد وبعد دم کنی بذارید با حرارت نسبتا ملایم تا سه یا چهار ساعت تا زمانیکه رنگ به قرمز خوشرنگ بشود ودر اخر ابلیمو را اضافه ویا اسانس دلخواه بعد که یک جوش زد حرارت را خاموش کنیدوبگذارید با دربسته کاملا سرد بشود
نکته پخت مربا به :
پوست به را که گرفتید خلال کنید وبریزید توی سینی در دمای اتاق تا کاملا خشک بشود بعد یه تفت کوچک روی گاز میدهید برای دمنوش به از آن استفاده می کنیم دانه به را هم گذاشتم توی دمای خونه خشک بشه برای زمانیکه سرفه می کنید دم کنید برای سرفه بسیار مفید است. خلاصه از همه قسمتهای این میوه به نحو احسن می شود استفاده کرد
نکته: نباید اب به خیلی کم شود چون بعد سرد شدن سفت تر می شه واگر کم اب باشد زیاد خوشمزه نیست وخشک می شود پس نباید میزان آب زیاد ونه کم باشد
نگهداری مربا به
درشیشه در دار تمیز بریزید وتوی بخچال بذارید وهیچوقت قاشق چرب توی مربا نزنید که کپک برنه
ویدیو آموزش درست کردن مربا به خوشمزه و خوشرنگ
{mp4}moraba-beh{/mp4)