اینجا جای تبلیغ شماست

 

طرز تهیه روغن محلی و کره محلی در خانه

طرز تهیه روغن محلی و کره محلی در خانه

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

طرز تهیه روغن و کره محلی در خانه:

در این روش  یک روغن و کره محلی فوق العاده خوش عطر رو تهیه میکنیم. روغن محلی یا کره محلی خواص بیشماری دارد . مخصوصا وقتی که خودتان آن را تهیه میکنید و خیالتان راحت است که طبیعی و بدون مواد اضافی است. و از روغن های ناخالصی که در بازار وجود دارد خیلی خیلی بهتر است. درست است که درست کردن آن نیاز به وقت و انرژی دارد اما دیگر خیالتان از بابت سلامت بودن آن راحت است و البته بسیار خوش طعم و خوش بو نیز هست . برای تهیه روغن محلی به کره محلی نیاز داریم که آنهم میتوانید خودتان تهیه کنید یا اینکه بخرید.

طرز تهیه روغن محلی و کره محلی در خانه

طرز تهیه کره محلی 

خوب شیر را به صورت فله ای میخریم، شیر گاو یا گاومیش. شیری پرچرب شیر را میجوشونیم و بعد از بیست و چهار ساعت سرشیرش را جدا میکنم و در فریزر میگزارم .ماهی یک بار کل سرشیر فریز شده را یخ زدایی میکنیم و با آن کره درست میکنم. برای یک کیلو سرشیر حدودا ۲ یا ۳ لیتر دوغ لازم است.  دوغی که استفاده میکنید بدون طعم دهنده باشد و در یخچال نیز نگزارید که سرد نباشد. دوغ سرشیر یک لیوان ماست دو لیوان آب گرم را در ظرفی که در آن خوب محکم بشود میریزم .این ظرف در واقع حکم مشک را دارد. بعد انقدر باید این ظرف را تکان بدهید تا کره جدا بشود. حدودا ده دقیقه یا یک ربع باید تکان بدهید. کم کم میبینید که تکه های کره به دیواره ظرف چسبیده است. وقتی که کره رو آمد ، برای اینکه بتوانید راحت تر جدایش کنید چند تا تکه یخ در ظرف بندازید و کره را جدا کنید .

طرز تهیه روغن محلی :

کافی است کره را در قابلمه بریزید و روی اجاق با شعله متوسط بزارید .کره شروع به جوشیدن میکند. در کل مدتی که کره را روی حرارت گذاشتید اصلا هم نزنید. فقط در صورت تمایل کف رویش را بگیرید .دوغ کف قابلمه برشته میشود و روغن رو میاید. نمی توانیم زمان دقیقی بگوییم چون بستگی به حجم کره تان دارد و با توجه به رنگش باید تشخیص بدهید که چه زمانی باید حرارت را خاموش کنید .

طرز تهیه روغن محلی و کره محلی در خانه

در عکسی که در بالا میبنید ، تصویر بالا سمت راست موقعی است که دیگر میتوانید شعله را خاموش کنید اما برای اینکه مطمئن باشید کل دوغ برشته شده است کمی بیشتر نگه میداریم تا وقتی که به صورت تصویر پایین سمت چپ بشود. در تصویر آخر این عکس هم دوغی که کف قابلمه برشته شده است را میبینید. بعد از اینکه حرارت را خاموش کردید کمی زمان بدهید تا روغن از آن داغی بیفتد و بعد در شیشه مورد نظرتون بریزید .

نکته: بعضی ها قبل از اینکه کره را در قابلمه بریزند کمی آرد کف قابلمه میپاشند برای عطر بیشتر روغن اما میتوانید این کار را هم نکنید. این دستور به اندازه کافی برای عطر روغن کافیست.

نکته : به روغن محلی ، روغن حیوانی یا بعضا روغن کرمانشاهی ( چون روغن کرمانشاه خوب است ) نیز میگویند.

 

خواص بی شمار روغن محلی :

 

خواص روغن حیوانی بیشمار است از آن جمله می توان به

  • استخوانسازی،
  • کاهش غلظت خون،
  • کاهش چربی های زائد شکم،
  • شادابی و سفیدی پوست
  •  سم زدایی از بدن
  • همچنین روغن حیوانی موجب کاهش التهاب و همچنین بیماری های قلبی می شود
  • روغن حیوانی موجب افزایش ترشح اسید معده و بیشتر شدن گوارش غذا می شود.
  • افرادی که نسبت به لاکتوز و یا پروتئین های موجود در شیر حساس اند مشکلی با این روغن ندارند.
  • روغن حیوانی سرشار از ویتامین های محلول در چربی آ و ایی است و غنی از کا2 و است.
  • یماری های التهابی روده مانند کولیت اولسراتیو و کرون را درمان کنند.
  • روغن حیوانی یک روغن سالم است که باعث افزایش کلسترول خوب و کاهش کلسترول بد خون می شود.

 

اشاره کرد.

 

نظرات (0)

0 از 5 براساس 0 رای
هنوز نظری ارسال نشده است

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید ) عضویت یا ورود به حساب کاربری.
Rate this post:
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت

معرفی رنگل

رنگل - مجله خانم ها

مجله رنگل ، جامع ترین مجله عروسی است و همچنین دربردارنده موضوعاتی همچون خانه داری، آشپزی، خیاطی و... می باشد. مطالب رنگل را دنبال کنید.

logo-samandehi