طرز تهیه پخت خورشت ناردون مازندرانی | آموزش آشپزی
یکی از غذاهای بسیار خوشمزه شمالی ها ، خورشت مرغ ناردون است. شمالیها و به خصوص اهالی شهرهای مختلف مازندران برای شب چله ،خورشت ناردون با مرغ یا خورشت اناردون درست میکنند که اتفاقا یکی از غذاهای محبوب عروسیهای پاییز و زمستان در شمال ایران و به خصوص استان مازندران هم هست. این غذا به جوجه ناردونی،خورشت اناردون و یا خورشت انار دانه نیز معروف است. برای درست کردن خورشت ناردون مازندرانی چندین دستور پخت وجود دارد. مثلا بعضی ها از آلو بخارا در طبخ این خورش استفاده میکنند و برخی دیگر علاوه بر رب انار، رب گوجه فرنگی هم به این خورش اضافه میکنند. اضافه کردن آب انار علاوه بر انار در برخی دستور پختها وجود دارد و بعضی هم آن را حذف میکنند. درست کردن خورش مرغ ناردون مخصوص شب یلدا با غاز و اردک و بوقلمون یا قسمتهای مختلف مرغ یا حتی مرغ درسته و کامل هم امری سلیقهای است و بسته به ذائقه شما دارد.
آموزش پخت غذای ناردون یا خورشت اناردون
در این ویدیو که از برنامه پخت و پز پخش شده است ، به شما طرز تهیه خورشت خوشمزه مازندرانی اناردون آموزش داده است. حتما این خورشت بسیار اصیل و خوشمزه ایرانی را درست کنید و نظرات خود را برای ما بنویسید. حتما ویدیو را تا انتها ببینید
آموزش طرز تهیه خورشت ناردون شمالی | آشپزی
آموزش درست کردن غذای ناردون
خورشت ناردون یا اناردون یک غذای محلی شمالی است که با طعم ترش و شیرین انار تهیه میشود. برای تهیه این خورشت به موادی مانند مرغ، انار دان شده، رب انار، پیاز، گردو خرد شده و ادویه نیاز دارید.
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس مرغها را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مرغها تغییر رنگ دهند. گردو خرد شده را به مخلوط مرغ اضافه کنید و آن را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا عطر گردو آزاد شود. حالا رب انار را به ترکیب اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در این مرحله کمی آب به قابلمه اضافه کرده و بگذارید خورشت با حرارت ملایم بپزد تا مرغها خوب بپزند و مواد با هم ترکیب شوند.
در آخرین مرحله، انار دانه شده را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد تا طعم انار به خوبی در خورشت نفوذ کند. میتوانید خورشت ناردون را با پلو سرو کنید. این خورشت طعمی ترش و شیرین دارد و در فصل پاییز و زمستان که انار تازه موجود است، بسیار محبوب است.