روش پخت خورشت فسنجان +ترفندهای روغن انداختن فسنجان🍛

روش پخت خورشت فسنجان | ترفندهای روغن انداختن آن

مواداولیه برای خورشت فسنجان:

 

گردو (دوبار با چرخ گوشت چرخ شده باشد)  نیم کیلو

پیاز  ۳عدد متوسط

رب گوجه، رب انار،رب آلوچه  (رب گوجه  و رب انار هر کدام سه قاشق پر ویک قاشق رب آلوچه)

لواشک  ( به اندازه کف دست)

نمک، زردچوبه، فلفل  به میزان لازم

آب  ۳ لیوان

روغن  ۲قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خورشت فسنجان:

ابتدا پیازها را رنده کنید و در روغن کمی تفت بدهید (کمی) سپس گردو را اضافه کرده و با پشت قاشق داخل ظرف میکشیم تا روغن گردو در بیاید و گوله گوله نشود و یکدست بشود (درحد تفت دادن ) زردچوبه وفلفل را اضافه میکنیم .حال کم کم آب سرد اضافه کنید ( یکی ازفوت های کوزه گری) ازهمان ابتدا رب انار و رب گوجه و در صورت تمایل رب انار میریزیم (ممکن است بگویید فسنجان رب گوجه ندارد، ولی خیلی خوشرنگ وخوش طعم میشود) و درصورت نیاز تا اواخر پخت هم این مواد واضافه کنید تا به رنگ ومزه دلخواهتان برسد.

یکی دیگر از فوتهای دیگر کوزه گری برای روغن انداختن فسنجان ریختن یخ  داخل خورشت است (هرنیم ساعتی چند تیکه یخ )

درآخرهم آبلیمو وشکر(بسته به طعمی که دوست دارید شیرین، ترش، ملس) اضافه میکنیم. در اینجا ما یک عدد لیموترش وچهار،پنج قاشق شکر مخلوط کردیم برای طعم ملس. مرغ هم جداگانه با پیاز و زعفران میپزیم و بعد باهم مخلوط میکنیم. میتوانید  وقتی مرغ پخت کمی ازآبش را داخل خورشت بریزید که خوشمزه تربشود.

نکته : حتما ویدیو پخت فسنجان را ببینید چون متن و ودیوی مکمل هم هستند :

ویدیو آموزش پخت خورشت فسنجان :

خورشت فسنجان