تزیین های بسیار زیبا از سلیقه های فوق العاده خوب خانوم های ایرانی
شله زرد یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که البته به عنوان دسر نیز خورده میشود. شله زرد دسری خوش طعم و شیرین است که همه ما آن را به عنوان نذری خورده ایم ، یکی از دلایلی که این غذا به عنوان نذری طبخ می شود شیوه پختن و طرز تهیه آسان آن است که در چند دقیقه بدون هیچ ترفند پیچده ای یک شله زرد خوشمزه و دلچسپ را تهیه نمایید. شله زرد علاوه بر این که یه دسر گرم سنتی برای انواع نذری ها و مراسمات مذهبی هست، یه دسر عالی ختک برای مهمانی ها هم میتواند باشد. که بعضی آن را بصورت گرم و بعضی آن را بصورت خنک شده میخورند. شله زرد یک دسر بسیار سنگین است بنابراین برای سرو مقدار کمی از آن کافیست.
معمولا برای تزیین شله زرد مواد خاصی به کار میرود. از جمله دارچین ، خلال پسته ، خلال بادام ، پرک بادام ، پودر نارگیل و گل محمدی. اگر میخواهید شله زرد خود را تزیین کنید از شمادعوت میکنم عکس های تزیین شله زرد را در زیر این مطلب ببینید و ایده بگیرید.