اینجا جای تبلیغ شماست

 

آموزش درست کردن کیک ژله ای | طرز تهیه ژله کیک

Posted On دوشنبه, 29 ارديبهشت 1399 ساعت 21:41
آموزش درست کردن کیک ژله ای | طرز تهیه ژله کیک آموزش درست کردن کیک ژله ای | طرز تهیه ژله کیک

مواد لازم برای درست کردن کیک ژله ای یا ژله کیک:

  • سایزقالب 18
  • تخم مرغ درشت 2عدد
  • شکر3/4لیوان
  • ماست 1/2لیوان
  • آرد سفید1لیوان
  • بکینگ پودر1/2ق م
  • وانیل 1/4ق چ
  • روغن مایع 1/4لیوان

مواد قسمت ژله ای:

 

  • خامه قنادی فرم گرفته 100گرم
  • دو طعم ژله به دلخواه از هر کدام نصف جعبه
  • کرم کارامل نصف بسته
  • شیر 1/2لیوان

آموزش درست کردن کیک ژله ای طرز تهیه ژله کیک

طرز تهیه کیک ژله ای یا ژله کیک:

در ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن درحدود ده دقیقه بزنید تا رنگ آن کرم رنگ وحجم آن دو برابر شود. سپس روغن مایع و ماست را اضافه کنید و چند دور دیگر، در حد مخلوط شدن هم بزنید، آرد و بکینگ پودرسه مرتبه الک شده را درطی دو سه مرحله افزوده و با لیستک در حد یکدست شدن مایه هم بزنید. مایه را در قالب کاغذ روغنی انداخته ریخته و در فر از قبل گرم 180درجه به مدت 40الی 30دقیقه بپزید، پخت کیک را چک کنید. کیک کامل پخته شود.

پس ازپخت اجازه دهید تا کیک کاملا سرد شود، سپس آن را از قالب خارج کنید کاغذ آن را جدا کنید و دوباره درهمان قالب قراردهید. بهتر است ازقالب کمربندی استفاده شود. نصف بسته از یک ژله( من از ژله شاه توت استفاده کردم) را به همراه 3/4لیوان آبجوش مخلوط  و خوب بنماری کنید. سپس اجازه دهید تا ژله کاملا سرد سرد شود، پس از سرد شدن ژله را به خامه قنادی که فرم داده اید اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. می توانید در حد کمی با دور کند همزن بزنید.

 آموزش درست کردن کیک ژله ای طرز تهیه ژله کیک

پس ازسرد شدن کامل کیک ،سطح آن را با ته قاشق یا نوک چاقو سوراخ کنید و مایه ژله ای را به روی آن بریزید. بلافاصله به مدت دو تا سه ساعت در فریزر بگذارید. سپس نصف یک بسته از ژله دیگر (من ژله لیمو زدم)  رابا3/4لیوان ابجوش مخلوط و بنماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود، پس از زمان داده شده کیک را از فریزر خارج کنید . در ابتدا چند قاشق از ژله لیمو دور تا دور و روی کیک بریزید و دریخچال بگذارید تا نیم بند شود. این مقدار از ژله مثل استرعمل می کند. پس از نیم بند شدن بقیه ژله را کامل روی کیک بریزید و در یخچال بگذارید تا ژله کامل ببندد.

*دوستان من چون وسط کیکم کمی حالت برجستگی داشت یک بسته ژله سبز با یک و نیم لیوان آبجوش بنماری واستفاده کردم تا قسمت کناره ها را با سطح وسط یکسان کنم. پس ازاینکه ژله کاملا بسته شد نصف بسته کرم کارامل را با1/2لیوان شیرمخلوط  و کمی بجوشانید و پس از سرد شدن کامل روی ژله بریزید، کیک را در یخچال به مدت دو سه ساعتی قرار دهید تا کاملا ببندد.

*این لایه ازکارامل مثل پوشش عمل می کند ،چون خود ژله شفاف است کیک کاملا مشخصه یک لایه کارامل ریخته میشه تا روی کیک و ژله ها پوشیده بشه، میزان کارامل را هم می توانید به دلخواه بیشترکنید یا حتی به جایش ازژله بستنی استفاده کنید.

برداشت از پیج اینستاگرام: armiamardanian

آموزش درست کردن کیک ژله ای | طرز تهیه ژله کیک

نظر دادن

 

شگفت انگیزهای دیجی کالا

آخرین مطالب

پیشنهاد دیجی کالا

 

معرفی رنگل

رنگل - مجله خانم ها

مجله رنگل ، جامع ترین مجله عروسی است و همچنین دربردارنده موضوعاتی همچون خانه داری، آشپزی، خیاطی و... می باشد. مطالب رنگل را دنبال کنید.

logo-samandehi

رنگل را در اینستاگرام دنبال کنید