اینجا جای تبلیغ شماست

 

روش پخت خورشت فسنجان خوشمزه و ترفند به روغن انداختن فسنجان

روش پخت خورشت فسنجان +ترفندهای روغن انداختن فسنجان🍛

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

روش پخت خورشت فسنجان | ترفندهای روغن انداختن آن

مواداولیه برای خورشت فسنجان:

 

گردو (دوبار با چرخ گوشت چرخ شده باشد)  نیم کیلو

پیاز  ۳عدد متوسط

رب گوجه، رب انار،رب آلوچه  (رب گوجه  و رب انار هر کدام سه قاشق پر ویک قاشق رب آلوچه)

لواشک  ( به اندازه کف دست)

نمک، زردچوبه، فلفل  به میزان لازم

آب  ۳ لیوان

روغن  ۲قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خورشت فسنجان:

ابتدا پیازها را رنده کنید و در روغن کمی تفت بدهید (کمی) سپس گردو را اضافه کرده و با پشت قاشق داخل ظرف میکشیم تا روغن گردو در بیاید و گوله گوله نشود و یکدست بشود (درحد تفت دادن ) زردچوبه وفلفل را اضافه میکنیم .حال کم کم آب سرد اضافه کنید ( یکی ازفوت های کوزه گری) ازهمان ابتدا رب انار و رب گوجه و در صورت تمایل رب انار میریزیم (ممکن است بگویید فسنجان رب گوجه ندارد، ولی خیلی خوشرنگ وخوش طعم میشود) و درصورت نیاز تا اواخر پخت هم این مواد واضافه کنید تا به رنگ ومزه دلخواهتان برسد.

یکی دیگر از فوتهای دیگر کوزه گری برای روغن انداختن فسنجان ریختن یخ  داخل خورشت است (هرنیم ساعتی چند تیکه یخ )

درآخرهم آبلیمو وشکر(بسته به طعمی که دوست دارید شیرین، ترش، ملس) اضافه میکنیم. در اینجا ما یک عدد لیموترش وچهار،پنج قاشق شکر مخلوط کردیم برای طعم ملس. مرغ هم جداگانه با پیاز و زعفران میپزیم و بعد باهم مخلوط میکنیم. میتوانید  وقتی مرغ پخت کمی ازآبش را داخل خورشت بریزید که خوشمزه تربشود.

نکته : حتما ویدیو پخت فسنجان را ببینید چون متن و ودیوی مکمل هم هستند :

ویدیو آموزش پخت خورشت فسنجان :

خورشت فسنجان

نظرات (0)

0 از 5 براساس 0 رای
هنوز نظری ارسال نشده است

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید ) عضویت یا ورود به حساب کاربری.
Rate this post:
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت

معرفی رنگل

رنگل - مجله خانم ها

مجله رنگل ، جامع ترین مجله عروسی است و همچنین دربردارنده موضوعاتی همچون خانه داری، آشپزی، خیاطی و... می باشد. مطالب رنگل را دنبال کنید.